Samarbeta med den ledande uttagsautomatleverantören
Samarbeta med den ledande uttagsautomatleverantören
Minska underhållskostnaderna på ditt nätverk av uttagsautomater
Minska underhållskostnaderna på ditt nätverk av uttagsautomater
Öka din inkomst med en uttagsautomat
Öka din inkomst med en uttagsautomat
Installera en uttagsautomat I din butik
Installera en uttagsautomat I din butik
Ingen uttagsautomat i ditt område?
Ingen uttagsautomat i ditt område?

Om

Vi driver betalningar som för samman företag och konsumenter.

Sedan 1994 har Euronet EFT tillhandahållit oberoende skötta uttagsautomater över hela världen. Från den första Uttagsautomaten i Ungern har vi vuxit, utvecklat och expanderat vårt utbud av Uttagsautomater och vår betalningsförmåga till Europa, Asien och Nord- och Sydamerika. Vi förvaltar nu över 46 000 uttagsautomater som ger miljontals kunder tillgång till kontanter varje år. Vår mångsidiga portfölj av uttagsautomater gör det möjligt för oss att tillhandahålla välbehövlig tillgång till kontanter och tjänster för ett brett spektrum av företag och konsumenter, inklusive landsbygdssamhällen och avlägsna samhällen.

Tack vare vårt unika samarbete har Euronet EFT tillgång till det globala betalningsnätverket Euronet Worldwide och deras toppmoderna REN-teknik. Genom att utnyttja detta kan vi erbjuda skräddarsydda och innovativa tjänster som ger våra uttagsautomater fysiska och digitala betalningsmöjligheter, inklusive kortlösa kontantuttag, kontantinsättningar, betalningar med QR-koder/streckkoder, penningöverföringar, digitala presentkort, samt utlämning av flera olika valutor och dynamisk valutakonvertering. Dessa tjänster varierar beroende på land och avtal med relevanta styrande organ.

Vi samarbetar också med banker och finansinstitut som vill förvalta sina nätverk av uttagsautomater men också expandera med fler kundåtkomstpunkter genom att erbjuda vår unika teknik och ATM-as-a-Service-lösningen.

Familjen Euronet Worldwide


Euronet Worldwide är branschledande när det gäller att hantera säkra transaktioner och utveckla avancerad betalningsteknik. Våra flera världsomspännande nätverk behandlar miljarder transaktioner varje år.
PRESSMEDDELANDEN

Ria Money Transfer (”Ria”) är en global ledare inom penningöverföringsbranschen och erbjuder sina tjänster på mer än 507 000 platser i mer än 160 länder. Förutom penningöverföringstjänster erbjuder Ria check cashing, betalning av räkningar, valutaväxling och digitalt förbetalt innehåll på utvalda marknader.
FACEBOOK | TWITTER

epay en global leverantör av förbetalda produkter och ett distributionsnätverk med ett butiksnätverk med cirka 739 000 försäljningsställen på cirka 325 000 detaljhandelsställen globalt. epay ligger i framkant när det gäller innovationer inom elektroniska betalningslösningar, kontantinsamlingssystem för detaljhandeln.

Xe erbjuder omfattande lösningar för internationell penningöverföring och hantering av valutarisker (hedging). Deras team av valutaexperter arbetar med brittiska företag av alla storlekar för att förbättra deras valutaresultat.
BLOG

Dolphin Debit Access ger finansinstitut ett effektivare alternativ till intern hantering av uttagsautomater. De tillhandahåller kompletta, bekymmersfria nätverksbaserade tjänster för uttagsautomater som täcker alla aspekter av uttagsautomatförvaltning, från förberedelser av platser och upphandling av utrustning till systemuppdateringar och kontanthantering.

Euronet Merchant Services ger sina kunder möjlighet att erbjuda ett specialiserat utbud av innovativa tjänster, inklusive kortmottagning, DCC-lösningar och skatteåterbetalning. De har en omfattande portfölj av kunder som sträcker sig från femstjärniga hotell i London till världens ledande kläd- och smyckesmärken.

Pure Commerce är en del av Euronet Worldwide Inc-koncernen och är en ledande leverantör av fintech-lösningar till bank- och handelspartner världen över. De specialiserar sig på betalningslösningar för valuta- och multivalutainköp samt integrering av omnikanaler för handlare.

Innova Taxfree är ett företag som specialiserat sig på återbetalning av moms för utländska turister. Innova finns i de största europeiska länderna och erbjuder skattefria tjänster samt marknadsförings- och kommunikationstjänster. Deras tjänster erbjuder varumärken och återförsäljare alla administrativa och bokföringsmässiga förfaranden i samband med momsåterbäring helt gratis.
NYHETER

Karriär på Euronet EFT

Att arbeta på Euronet EFT är inte bara ett jobb, utan en karriär hos en global betalningsleverantör som sätter människor i centrum för sin verksamhet. Vill du gå med i ett team av proffs som tillhandahåller ATMlösningar till miljontals människor 365 dagar om året?

Är du redo att bidra med din expertis till ett företag som bygger på entreprenörsanda och där alla bidrar till framgång? Om svaret är ja, vill vi höra från dig!

Klicka på knappen nedan för mer information om karriärmöjligheterna på Euronet EFT.

Kontakta oss
GRATISNUMMER

Sök