Kommuner

Erbjuda alla medborgare bekväm och säker tillgång till kontanter.

Tillgång till kontanter är en värdefull tjänst som hjälper lokala ekonomier att växa och vi anser att alla alltid ska kunna välja mellan olika betalningsalternativ. Nu mer än någonsin drar bankerna tillbaka sina filialer och uttagsautomater, så vårt mål är att stödja lokala samhällen och landsbygdssamhällen för att se till att det finns en säker och bekväm tillgång till kontanter för alla invånare och besökare.

Med vårt program ”Uttagsautomater i samhället” minskar vi behovet för landsbygdssamhällen att resa till större städer och orter genom att tillhandahålla en värdefull kontanttjänst mitt i samhället.

Dessutom anpassar vi våra uttagsautomater så att de respekterar det miljömässiga och kulturella arvet i de städer och samhällen som är värdar för oss, och vi har samarbetat med lokala kommuner, kulturarvsavdelningar och lokala konstnärer för att göra uttagsautomaten inte bara till ett viktigt inslag utan också till ett konstverk! Vi vill att våra uttagsautomater ska sticka ut av alla de rätta skälen. I områden av historisk betydelse kommer vi att arbeta hårt tillsammans med kommunerna och berörda myndigheter för att se till att uttagsautomaten inte bara installeras på ett sympatiskt sätt på platsen, utan om uttagsautomaten tas bort kommer vi att återställa platsen till sitt ursprungliga skick.

Fördelar för kommunen:

  • Värdefull service till dina medborgare och besökare
  • Val av betalningsmetod
  • Stödja den lokala ekonomin
  • Öka utgifterna i lokala företag
  • Inga fler öknar av kontanter
  • Ersättning för en bankfilial som stängs
  • Positiv publicitet
  • Möjligheter till reklam i gemenskapen

Våra medborgare uppskattar att denna tjänst fungerar smidigt och att uttagsavgifterna är fullt jämförbara med alla andra uttagsautomater på marknaden.

Mayor OF Becov u Mostu

KÖPMAN

Våra lösningar för uttagsautomater är utvecklade för att fungera för många företag – små, medelstora eller stora kedjor med flera anläggningar.

BANKER

Med vårt värdeerbjudande ATM-as-a-Service erbjuder vi banker och finansinstitut en lösning för att utnyttja vår teknik.

PRODUKTER

Våra försäljningsexperter samarbetar med dig för att hitta den bästa lösningen för ditt företag tillsammans med vårt mångsidiga utbud av tjänster.

Kontakta oss
GRATISNUMMER

Sök