Samarbeta med den ledande uttagsautomatleverantören
Samarbeta med den ledande uttagsautomatleverantören
Minska underhållskostnaderna på ditt nätverk av uttagsautomater
Minska underhållskostnaderna på ditt nätverk av uttagsautomater
Öka din inkomst med en uttagsautomat
Öka din inkomst med en uttagsautomat
Installera en uttagsautomat I din butik
Installera en uttagsautomat I din butik
Ingen uttagsautomat i ditt område?
Ingen uttagsautomat i ditt område?

Detaljhandel

Alla behöver pengar… gör ditt företag till en central punkt.

Visste du att kontanter fortfarande är ett viktigt betalningsalternativ? Numera förlitar sig konsumenterna uteslutande på uttagsautomater för att tillgodose sina behov av kontanter. Tekniken har utvecklats på ett sådant sätt att uttagsautomaten nu är mer än en kontantautomat och håller på att omdefiniera marknaden för uttagsautomater. Euronet EFT ger dig möjlighet att dra nytta av de möjligheter som detta nya landskap av uttagsautomater erbjuder.

Våra lösningar för uttagsautomater är utvecklade för att fungera för alla återförsäljare – små, medelstora eller stora kedjor med flera butiker.

Våra uttagsautomater finns i presentbutiker, tidningsbutiker, stormarknader, närbutiker, apotek, köpcentra med mera.

SMÅ OCH MEDELSTORA DETALJHANDLARE

Erbjuda ytterligare tjänster till dina kunder

Små och medelstora detaljhandlare vittnar dagligen om kontanternas popularitet genom att deras kunder fortsätter att använda dem. Särskilt eftersom mindre produktinköp fortfarande oftast görs kontant. Dessa uttagsautomater ger kunderna värdefull tillgång till sina kontanter och uppmuntrar nya konsumenter att komma in i din verksamhet, vilket ökar antalet besökare.

Med ett litet fotavtryck maximerar våra uttagsautomater varje tum av affärsytan. Våra lösningar för fasad-, inomhus- eller utomhusautomater anpassas individuellt till ditt utrymme, dina begränsningar och dina krav, med hjälp av den senaste tekniken och säkerhetsfunktionerna som garanterar en användarvänlig upplevelse, samtidigt som de följer strikta standarder.

Fördelar för handlaren:

STORSKALIGA DETALJHANDLARE OCH KEDJOR

Självbetjäning i dina lokaler

Stora detaljhandlare med en eller flera butiker drar nytta av en installation av en uttagsautomat på plats. Våra Uttagsautomatlösningar erbjuder tillförlitlig, bekväm och enkel tillgång till kontanter i en miljö som kunderna litar på – din. Detta kommer att resultera i ökad försäljning och återkommande kunder som litar på ditt företag och de tjänster som tillhandahålls! Vid sidan av vårt standardiserade värdeerbjudande för uttagsautomater för kontantuttag från början till slut kommer dina operativa kostnader för kontanthantering att minska, vilket gör att dina anställda kan fokusera på sin primära funktion – att betjäna dina kunder.

Fördelar för handlaren:

HOTELL OCH FRITID

Genom att erbjuda tillgång till kontanter på plats är det troligt att dina kunder stannar längre och utnyttjar dina faciliteter.

FLYGOLASTER OCH RESECENTRUM

Våra ATM-tjänster på plats omfattar utlämning av flera valutor, dynamisk valutakonvertering, kortlösa uttag, ATM-reklam med mera.

PRODUKTER

Våra försäljningsexperter samarbetar med dig för att hitta den bästa lösningen för ditt företag tillsammans med vårt mångsidiga utbud av tjänster.

Kontakta oss
GRATISNUMMER

Sök